Onze diensten

Loodgieter-en installatiewerkzaamheden Den Haag

Iedereen krijgt wel eens te maken met een lekkage, en overstromingen in huis of nog andere ellende waarbij Loodgieter-en installatiebedrijf M.D.G.  uit  Den Haag de aangewezen vakman kan zijn om het probleem op te lossen. Ook als inwoner van Den Haag zult u de dans niet ontspringen. Of u nu woont in een nieuwbouwwoning of in een monument, er kan altijd een probleem ontstaan met de waterleiding of het riool. Ook kan tijdens langdurige regenval of sneeuw opeens blijken dat uw dak toch niet helemaal waterdicht is. Voor al dat soort gevallen kunt u rekenen op loodgietersbedrijf M.D.G.uit Den Haag.

Onze diensten

 

Loodgieters- en installatiebedrijf M.D.G. is een jong en dynamisch bedrijf met jarenlange ervaring. Wij zijn de loodgieter voor Den Haag die staat voor kwaliteit, vakmanschap en service!

Op deze website vindt u een overzicht van de werkzaamheden die wij voor u kunnen verrichten. Van renovatie tot nieuwbouw, en van woonhuis tot flatgebouw, ook voor de kleine klussen kunt bij loodgietersbedrijf M.D.G. altijd terecht.

 

Wij gebruiken niet alleen kwaliteits materialen, maar leveren ook kwaliteitswerk af !

Het werkgebied van ons bedrijf, strekt zich uit tot zuid Holland. Wij leveren diensten aan particulieren, bedrijven, instellingen en overheidsinstanties.

Een overzicht van onze diensten

Loodgieter-en installatiewerkzaamheden Den Haag