Services

Emergency Call - 24/7

Waterleidingen

Leidingwerk vervangen

Het vervangen van leidingen is een noodzakelijke taak die wij voor u prima kunnen uitvoeren. Na verloop van tijd kunnen leidingsystemen beschadigd, gecorrodeerd of verouderd raken, wat kan leiden tot lekkages en andere problemen

Gas leidingen

Ga je voor een nieuwe keuken? Wil je het gasfornuis op een ander plek? Dan is de kans groot dat de huidige leidingen moeten worden verlegd of er dat er nieuwe leidingen moeten worden aangelegd. Het aanleggen is echter een vak apart en kan je dus het beste overlaten aan ons.

Loodgieterswerk

M.D.G. is gespecialiseerd in het realiseren en renoveren van sanitaire voorzieningen, het verhelpen van lekkages of verstoppingen en het installeren van waterleidingen. Bent u op zoek naar een installatiebedrijf met de juiste service en expertise? loodgietersbedrijf M.D.G. biedt solide diensten met moderne apparatuur. Verstopte riolering? Lekkage? Of gewoon zin in een nieuwe keuken of toilet? Voor al uw sanitair werkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres. Naast service en kwaliteitsmerken wilt u natuurlijk ook dat alles goed werkt en lang meegaat. Natuurlijk adviseren wij u graag over onze kwaliteitsmerken.

Snelle service nodig ?

Heeft u ons met spoed nodig ?  Bel ons vandaag nog